“eu nu creez pasari ci zboruri” citat Constantin Brancusi

Fundatia Cultural ArtisticaTHOTART  (infiintata in conformitate cu O.G. nr. 26/2000) are ca scop integrarea sa ca operator cultural  in managementul cultural national si international. Scopul a fost ales tocmai pentru a a demonstra cum actul specific artistic si implicit cel cultural au reprezentat un grad mai mare de preocupare fata de capacitatea de perceptie a ceea ce inseamna, in realitate, cultura. Ne dorim sa ne apropiem de noi colaboratori , dar si un public cat mai larg si divers pentru a reusi impreuna integrarea in complexitatea multiculturala.

Sub egida Fundatiei Thotart am creeat o sectiune pentru Workshop-uri de Arta, alaturi de artisti profesionistisi dedicati, ceea ce ne recomanda in sustinerea acestor programe.

Putem personaliza si concepe impreuna tema de lucru, care poate fi inspirata din misiunea, viziunea sau valorile companiei dumneavoastra prin crearea unei povesti care se poate realiza in multiple variante de expresie artistica : cu culoare, fara culoare (desen grafic) sau sub forma de sculptura (prin modelaj) si pe diferite suporturi fie hartie, panza pt pictura , articole de imbracaminte, sticla, obiecte ceramica, bijuterie, etc

Suntem axati si specializati in domeniul artelor plastice, iara ceasta perfecta conjugare de calitati ne confera o personalitate artisitica deosebita si un atu pentru a fi cei mai buni in organizarea workshop-urilor in domeniul artelor plastice.

Temele concepute vor fi interactive  si cu un final spectaculos, in care fiecare din participanti poate demonstra depasirea limitelor obisnuite.

 De ce:

La ora actuala cand petrecem la birou peste 10 ore zilnic, iar echilibrul personal este de mute ori afectat de stress si task-uri repetitive, introducerea artei in companie poate fi considerata un instrument de management.

Crearea unor evenimente artistice interne prin apropierea de un mediu total diferit favorizeaza comunicare, dialog, impartasirea pasiunilor personale si poate genera declik-uri benefice.

Pe langa momentele de neuitat poate genera un fenomen de rasturnare a ierarhiilor din cadrul companiei extrem de benefic pt consolidarea spiritului de echipa

WORKSHOPURI DE ARTA – ARII TEMATICE

  • Workshop-uri corporate
  • Workshop-uri inedite – pictura si vin,
    • Pictura  la o cafea
    • Picnic de arta
  • Cursuri adulti
  • Cursuri copii
  • Organizare expozitii si vernisaje in cadrul unor evenimente
  • Intermediere si consiliere achizitii lucrari de arta de la artisti contemporani
  • Ateliere in companii
  • Putem completa un program team-building

Propunem:

 

  • Workshop-uri dedicate pt : socializare si consolidarea spiritului de echipa
  • Workshop-uri dedicate pt: relaxare si bucurie
  • Workshop-uri dedicate pt: dezvoltare personala
  • Workshop in team building
  • Workshop: corporate family fun day
  • Cursuri pt copiii angajatilor, individuale sau de grup

 

Unde? – oriunde!

La voi la birou

La un pub dragut sau o terasa;

La noi la atelier;

In natura la unpiknic –dejun pe iarba

In orice locatie aleasa de tine.

Daca vrei sa poti sa vezi dincolo de realitate, sa exprimi, sa elimini tensiunile emotionale, sa creezi un sentiment de forta si de putere, sa-ti dezvolti imaginatia, simtul artistic, sa fi mai aproape de Dumnezeu,  sa traim inauntrul nostru, sa ne inaltam, sa te bucuri , sa te surprinzi pe tine, sa –ti privesti colegii altfel, sa ai propria colectie de lucrari, sa te cunosti, sa impartasesti pasiuni, sa legi noi prietenii.

Acesta este un concept nou si se adreseaza celor care nu cred că activitatea cerebrală se oprește odată cu programul de lucru, dar nu este nici pentru „docți”, prin care ne adresam tuturor generatiilor, care doresc sa deprinda tehnici de desen, pictura, grafica, modelaj, compozitie si notiuni de istoria artei impreuna cu profesori de arte plastice si artisti profesionisti.

Arta corporatista a aparut in 1970 in Statele Unite ale Americii cand cateva corporatii au inceput sa organizeze workshop-uri pe teme culturale si sa colectioneze opera de arta ca urmare a transformarilor economice din acea perioada.

Printre primele corporatii care a preluat aceasta tendinta a fost Microsoft unde se cunoaste ca interesul pt arta si educatie artistica vine de sus chiar de la Bill Gates, uncolectionar inrait. Astfel compania are o colectie de peste 4000 de opere.

La sediul din Paris al Grupului Societe Generale ,decorarea cladirii a fcut obiectul unei cercetari creative si a-l unei competitii intre marii artisti contemporani. La Bucuresti s-a pus acentul pe turnul BRD unde picturile  si sculpturile ce decoreaza birourile, si holurile de la parter dau viata si formeza o colectie de aproximativ 200 de lucrari.