Cursuri pentru pregatire admitere

Pregatirea specifica obtinerii performantei profesionale, trebuie sustinuta si de o chemare interioara. Dobândirea si valorificarea mijloacelor de expresie plastica, transmiterea unor mesaje si trairi, sunt dublate de har. Disciplina studiului se completeaza cu bogatia interpretarii, cu fantezia si imaginatia demersului personal. Pregatirea pentru admitere este secventializata într-o modalitate pragmatica pentru a obtine rezultate masurabile si a stimula energiile creative ale participantilor.

Desen (Pregatire admitere)

Cu ajutorul disciplinei si atentiei vei dobândi libertatea mult visata de a te putea exprima prin desen într-o multitudine de tehnici si posibilitati de expresie. Tehnica se dobândeste prin exercitiu alaturi de vointa autodepasirii.

Pictura (Pregatire admitere)

Culori, nuante, tonuri, armonii, contraste si multe alte cunostinte legate de alcatuirea compozitiilor se vor aseza într-un firesc specific dupa parcurgerea perioadei de initiere. La obtinerea performantei va contribui într-un mod semnificativ si darul plin de har al simtirii cromatice.